Basket, ridning, proov!

Hej! Överlevde faktiskt basketturneringen och det gick faktiskt ganska bra! Matteprovet funkade det med, får bara hoppas på minst E! Hade världens skönaste NO-lektion idag med världens bästa Hanna! Vägrade dissikera räkor så fick bli matte i ett annat rum under tiden och de knasigaste konversationerna någonsin! Haha! Ska fortsätta njuta av fredagkvällen med kebab! Kraaam!


Snö snö...

Snön har kommit! Och på nätet varnar dom för "snökaos"! Visst... Ett par cm snö i sverige och dom kallar det snökaos! Herregud! Har varit på lite halvdåligt humör de senaste dagarna, kanske beror på vädret! Har en hel del prov att plugga till i veckan och nästa vecka, och imorn är det dessutom basketturnering... Önska mig lycka till!


Nov. 25, 2012

Har precis slängt mig i soffan efter siaträning! Det gick verkligen jättebra! Sysslingarna var jätteroliga att vara med! Den minsta klädde ut sig till Spiderman hela dagen, så söt!
Nu väntar jag på att tacosen ska bli klar o sedan blir det en varm dusch! Adios!


En månad till jul!

Tiden går sjukt fort! Bara en månad kvar, känns konstigt! Har dessutom snart gått halva sjuan... Tiden har verkligen gått fort! Sitter i soffan och tittar på awkward och väntar på att pappa och syrran ska komma hem med mina två söta sysslingar! De ska bo hos oss till imorn, så vi får se vad som hittas på! Kram


Breaking Dawn part2!!!

Ligger i sängen med musik i öronen! Filmen var sjukt bra, synd bara att det var den sista.. Ska i alla fall köpa den när den kommer ut på dvd! Älskade den verkligen!
Resten av dagen har varit okej! Mina tjejer gör ju alltid dagen bättre! Thyra följde med mig hem efter skolan, och vi glodde på början av familjen Addams, sjukt go film, och försökte äta något, men eftersom det fanns absolut ingenting att äta så delade vi på en mandarin! Sedan fixade vi till oss och åkte in till Örebro! Gonatt!


Jag är åklagare!

Hej! Som rubriken säger spelade vi upp våra domstolsrollspel! Var ju åklagare till hanna som blivit påkörd av persson! Gick åt helvete men de var okej!
Hade världens sämsta lektioner idag me skumma vikarier! Men tagga tagga TAGGA inför imorron! Ska gå på breaking dawn del 2 med allra bästa THYRA! Ska bli så kul, har verkligen längtat i ett helt år efter den här filmen! Ska fortsätta njuta av chokladbollar nu! Pussss!


Solariet

Hej! Sitter just nu inne i solarierummet o väntar på att linnea ska bli klar! Har en go klubba o äta på p snart ska vi å på musik! Hoppas jag lyckas spela rätt! Kram


Wääh

Hej! Har haft en oduglig-dag idag! Har mest legat på soffan med en varm rispåse, men tog ett varmt bad förut också! Igår var ju thyra här. Vi var ute och red och pratade om massa saker. Sen på kvällen kom ett par kompisar till mamma och pappa hit och åt middag! Kram kram


17 november


El quince de noviembre

Hej! Vanlig tråkig dag idag förutom att vi fick sluta typ 10 minuter tidigare på matten och båda NO lektionerna! Göttans alltså! Haha! Ja, imorn kanske det blir att hänga med min Thyra hem efter skolan! Har spanska glosor och musikprov imorn också... Hoppas att det går bra! Puss


Wednesday happy

Hej! Har varit lite upp och ner med humöret idag. Ena sekunden arg som ett bi och nästa glad! Nåt fel på mig...
Musikprov på fredag, nervös, kan typ inget, wish me luck! Och därefter helg! Gött!


Sun

Hej! Helgen gick perfekt! Ägnade mig mest åt hästarna! Idag gick det väl som vanligt.. Stack och solade med linnea innan utvecklingssamtalet som gjorde att jag missade musiken. Men det är bara att ta nya tag nästa vecka igen! Puss


Förlåt

Ursäkta för dålig uppdatering, har vart lite mycket på sista tiden, men det ska bli bättring! Idag var väl som vanligt, trist skola och roliga kompisar! Har inga speciella planer inför helgen.. Sova o ta de lugnt tror jag! Ha de bäst!


Back 2 school

Hej! Måndag.. Inte direkt min favoritdag! Aja musiken gick bra, vi började spela Sk8terboi med Arvil Lavigne och det gick jättebra! Har inte gjort så mycket mera, men ni får ha de så bra!


Lyckad kväll!

Hej! Halloweenpartyt gick nästan som planerat! När småungarna satt ute i ladan och berättade spökhistorier, stod jag och Thyra inne i stallet, medan min kusin sprang utanför! Jag bankade på dörren och Thyra drog med en sprejflaska på gallret på boxarna och Albin bankade i väggarna! Herregud, tjejerna blev verkligen livrädda! Sedan när själva partyt började, var de ute på altanen, så då knackade vi på fönstren och då blev de rädda! En tjej blev till och med så rädd att hon inte vågade gå med ut på spökvandringen!
Då spred vi tre ut oss längs med rundan de skulle gå! Vi skrek hysteriskt och knäckte grenar och på slutet lös vi med ficklampor på dem! Till och med Mathilda och Klara som höll i partyt var jätterädda! Haha! Det var jättekul! Sedan fick vi frossa i tacos, chips, godis och dricka! Nu har Thyra sovit över här också! Idag kanske mina kusiner från Karlstad kommer! Det ska bli kul! Ha de bäst!