Höstlov!

Hej! Ursäkta för dålig uppdatering, men har bott hos linnea från fredag till söndag. Vi tog kort, skrattade alltför mycket, åt godis och spökade ut oss till halloween och drev med folk! Sjukt roligt hade vi i alla fall. Igår var jag så otroligt trött, sov till halv ett eller så och låg på soffan i stort sett hela dan! Idag ska jag väl inte göra så mycket heller, kanske träna om jag tar mig upp ur sängen! Ha de bäst!


Wreckless

Känner mig wreckless idag. Vet inte varför. Men men, sitter just nu och skriver på min nya novell, som handlar om en tjej som blir stalkad.. Konstigt jag vet, men jag gillar att skriva konstiga noveller! Imorn är det ju prov, men att komma igång o plugga är bland det värsta som finns.. Hittar ingen motivering.. Får försöka ändå! Wish me luck!


Plugg plugg...

Som rubriken säger.. Två mattläxor till torsdag, plus SO prov samma dag, engelska glosor till onsdag och spanskaglosor också... Usch.. Orkar inte. Smidde på slöjden med min fina linnea, blev nästan klar! Annars då?


Hall of Fame

Varit på musiken idag igen! Vi lyssnade på lite bra och konstiga låtar, bl.a hall of fame, monster, summer of 69 och någon sorts cover på gagnam style.. Kul var det i alla fall! Lite ont i huvudet efter att jag ramlade på gympan och slog huvudet i golvet, graciös som man är, och lyckades nästan dra axeln ur led till på köpet.. Men men, bara o ta nya tag!


Babies

Sitter i soffan och tittar på film med mina söta små kusiner! Vi har varit ute och plockat svampen som var kvar, och åkt fyrhjuling. Igår var vi i jönköping, Ryd närmare bestämt och hämtade hem vår efterlängtade husbil! Vi passade även på att hoppa in på ett shoppingcenter i Jönköping som hette a6.. Konstigt namn jag vet.. Men jag hittade lite fint i alla fall!
Foundation, Maybelline New York, Kicks
Rouge, Maybelline New York, Kicks
Mascara, Maybelline New York, Kicks
Mössa, Stadium,
Vantar, Stadium
Väska, Stadium
Skor, Stadium
Ha det så bra så länge!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3809622/images/2012/030_5083ec149606ee030ea9cbeb_thumb.jpg

Swimming for you

Heej! Helt undebar dag på badhuset idag! Klarade simprovet utan problem, och sedan blev det ren kaos. Vatten överallt och väldigt roligt! Haha helt fantastiskt med goa människor! Hade kemiprov dessutom, det gick hyfsat bra tror jag, hoppas på att resultatet blir bra! Annars då? Kramisar!

Nya tag!

Hejsan! Precis kommit hem nurå.. Tänkte ut o springa elr så men just nu står regnet som spön i backen, får vänta o se om det ger sig. Annars, hade spanskaprov idag, gick faktiskt väldigt bra, alla rätt! Duktig cheey!
Imorn är de fredag igen och badresa. Får se hur det går..
Pussar


sjuk

Heej! Att va hemma o va sjuk är inte alls roligt. Jag vaknade i morse och mådde så illa att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Så frös jag också och var så tr så jag höll på o fara nerför trappan.. Så det fick bli tillbaka till sängen igen.
Men förhoppningsvis mår jag bättre imorn så jag kan gå till skolan. Pussar


music is my life

Bonjour! Kom precis hem från musiken! Spelat lite grann me linnea o jonathan. Nu har jag krupit ner under en filt med en kopp varm choklad och tittar på ghost whisperer. Typ mitt favoritprogram just nu! Vi hörs, puss!


Wiee


Peaceful Friday!

Hola! Sitter i korridoren me mina tjejer o väntar på att lektionen ska börja. Dagen börja som fan.. Försov mig o glömde frukost, wie..
Nåja, när jag kommer hem ska jag plugga lite, kanske träna o sen ut med mollan fjollan!
Puss sålänge!


Hearts

Hejsan hejsan! Dagen har varit bra, näst intill jättebra faktiskt! Elevens val med fortsättning på min novell! Kanske ni får se ett utdrag ur den? 
Nu ska jag ut på en liten springtur, allt för att komma ifrån dessa småbarn! Vi hörs, pussar!
 

Svampplockning

Var ute med mamma på en liten svamprunda. Vi gick den vanliga stigen där vi brukar hitta några stycken, men nu hittade vi jättemycket! Hela korgen full och ändå var det ungefär dubbelt så mycket kvar! Får lämna det till en annan dag.


Nattorientering!

Åh vilken kväll jag hade i förrgår med alla mina fina tjejer! Nattorienteringen gick bra, förutom en liten sak som hände, men det kom vi över!
Sedan efteråt stack vi hem till linnea och gjorde oss finfina o drog tillbaks!
Dansade, sjöng o skrek hela kvällen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3809622/images/2012/pic_506eec909606ee017895d6f5.jpg" class="image">


Skolfoto

Nu ska jag ta o komma igång med bloggandet! Linnea har ju fixat till den. Idag var det skolfoto.. Blev säkert hemskt men vi får se! Annars då?
Kram