Bloggpaus..

Hej.. Jag orkar inte ursäkta mig för den dåliga uppdateringen någe mer utan det får bli en bloggpaus istället... Jag vet inte hur länge men tills jag får tillbaks lusten att blogga! Puss! <3


LÄXOOOOR!!

Har massa läxor den här veckan! Hatar läxor!
Matte till torsdag
Spanska onsdag-torsdag torsdag-fredag
SO torsdag
Engelska onsdag nästa vecka!
Som om all skola inte räckte? Fick i alla fall ha en skön och välförtjänad håltimme på tiden då datan va förra terminen. Har ju inte det nu! Har varit med Tove och Linnea hela dan eftersom Hanna va hemma och va sjuk! Sakna henne!
Imorn ska jag antagligen åka in och shoppa med Linnea! Vi har inte gjort det på typ ett år så de ska bli kul! Annars då? Puss <3


Back to school again

Hej! Tusen förlåt för den underbart färfärliga uppdatetingen! Ska bättras nu när skolan börjar och allt! Har haft ett jätteroligt jullov! I lördags åkte vi till Gustavsvik med kusinerna och badade! Åkte en massa saker som jag aldrig trodde jag skulle vågat haha! Men det ska bli lite kul att få komma tillbaka till skolan! Har saknat mina tjejer! Ha en fin kväll! Puss! <3


Forrest Gump

Hej! Ligger i sängen och tänker på filmen Forrest Gump som jag såg för allra första gången idag. Och tro mig, det är en av de bästa filmer jag någonsin sett! Den är så vacker, gripande, sorglig, rolig och romantisk! Ni som inte sett den måste GENAST se den så fort ni kan! Och en annan sak måste jag säga om filmen.
Jag har aldrig någonsin gråtit så mycket när jag sett en film. Inte nån enda gång! Åh herregud.. Efteråt fick jag huvudvärk haha! Men jag älskar verkligen filmen så nu lär jag väl göra som alltid när jag fastnar för en film! Kolla på den hundra gånger i sträck tills jag tröttnar på den haha! Men jag lär nog alltid gråta för den..
Aja ville bara få det här ur mig så jag förhoppningsvis kan sova nu! Puss! <3


Rubrik här ja...

Hej! Var nyss ute på en härlig ridtur! Molly blir bara bättre och bättre!
Igår var verkligen jättekul! Vi tillbringade kvällen hemma hos kompisarna med att spela tv-spel och spela in galna filmer, haha! Kul var det i alla fall! God mat avnjöts också!
På kvällen åkte vi ner till Laxå och tittade på fyrverkerier i spöregnet haha! Satt mesta tiden inne i bakluckan med ett glas cider! Jaja kul!
Puss! <3