På Väg!

Nu sitter alla på plats! Husbilen är packad och nästa stopp är Norge! Ska bli jättekul faktiskt! Inte så mycket shopping och sånt som jag hade velat, men en hel del INTRESSANTA saker väntar! Möjligheten finns att uppdateringen blir dålig då jag inte får använda så mycket internet med tanke på att vi är utomlands. Men jag ska försöka slänga in något inlägg eller två imorgon! Tills dess ha en fin kväll!
PussPuss! <3

Det jag shoppade:
Rosa linne, GinaTricot 129:-
Vitt linne, GinaTricot 79:-


Shoppingtur!

Sitter i bilen och väntar på far min och lillasyster med en milkshake i handen. Blev en liten och snabb shoppingrunda med lillasyster. Lämnade in min ridväst på lagning, bytte ett bar byxor och köpte två linnen, bilder kommer senare om jag hinner. Nu taggar jag för Norge. Vi ska äta någonstans här i Örebro och sedan ska vi hem och packa som yra höns innan mamma kommer hem. I Norge blir det en liten liten stad som heter Lom eller nått sånt. Där ska vi bara njuta av utsikterna!
Ha en fin dag!
PussPuss! <3


Ridläger 2013





HejHej! Precis kommit hem från världens roligaste ridläger. Jag hade med mig min häst Molly, men jag red henne inte så mycket. En gång om dagen ungefär, det andra ridpasset fick jag rida en så fantastiskt snäll och duktig häst som hette Magnum och var 168 cm hög. Jättegrov och så urgullig så. Hade även femkamp som vi har varje år. En av grenarna var att spela innebandy på en gummipressenning med vatten och såpa på! Gissa om vi halkade o for om varandra och åt alla håll! Det var ett rent under att ingen hamnade på lassarettet!
Bara att ladda om inför imorgonkväll. Då är det Norge som gäller med husbilen, ska bli jättekul, men jobbigt att bara få EN enda natt i min egna älskade säng innan man ska ut igen.. Men men, bara att hugga i. Bilder från Norge kommer de lovar jag!
Ha de fint! PussPuss! <3